QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody v regionu zaměstnaly složky IZS! Zasahovala i záchranka - FOTKY

21.11.2017 10:13     21.11.2017 11:32

Hned několik nehod od úterního rána zaměstnalo složky IZS v regionu. V péči záchranky skončili tři lidé, ve dvou případech šlo o sražené chodkyně.

1
132

V Plzni nadělala hned ráno problémy nehoda, ke které došlo na Karlovarské. Auto tam srazilo mladou ženu. Přesné příčiny nehody stále šetří policie.

"Žena, ročník 1985 po ošetření předána s úrazem v oblasti hlavy a hrudníku na chirurgickou ambulanci Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně," řekl k nehodě mluvčí záchranky Martin Brejcha.

K další sražené chodkyni musela vyjíždět záchranka k dánici D5 na čerpací stanici u Šlovic směrem na Rozvadov. Původně byla žena dokonce v bezvědomí, následně skončila v péči lékařů.

Vážná nehoda se stala také u Dobřan, kde skončilo auto na střeše. "Zraněný muž byl po ošetření převezen na chirurgii Stodské nemocnice. Zranění ho neohrožovalo na životě," doplnil k další z nehod mluvčí krajské záchranky.

Další zásah si záchranka připsala na konto u nehody u obce Kunějovice nedaleko hlavního tahu z Plzně na Karlovy Vary (viz fotogalerie). Při střetu dvou aut došlo ke zranění hned tří osob. "Muž, ročník 1974, byl se středně těžkým zraněním převezen do nemocnice v Plzni. Do nemocnice jsme po ošetření převáželi i dalšího muže, ročník 1977, a ženu, ročník 1981," doplňuje Martin Brejcha.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24