Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Mig 21 koncertoval v Plzni, Buena Vista praskala ve švech - FOTKY

25.11.2012 17:01

V sobotu 24. listopadu zavítala do Plzně v rámci podzimní klubové šňůry skupina MIG 21. Jirka Macháček se svou partou nezklamal. Buena Vista praskala ve švech.

Mig21_plzen_2012 (31)

Mig 21 jede podzimní šňůru po klubech a nevynechal ani Plzeň. V sobotu 24. listopadu si užila nabitá Buena Vista skvělý koncert Jirky Macháčka a jeho ´létající´party.

V sobotu večer byla před Buena Vistou v Kollárovce pořádná fronta. "To je fronta na lístky?" divili se přicházející. "Ne, na šatnu," znělo davem. Lístky už totiž ani nebyly. U vstupu vítala návštěvníky cedulka VYPRODÁNO a uvnitř hic a hlava na hlavě. A vedro bylo i Jirkovi Macháčkovi, který to na podiu pořádně rozbalil. Propocené košile by po koncertě mohl ždímat. Ale atmosféra byla úžasná.

Buena Vista byla plná fanoušků kapely, většina z nich sem chodí na tuhle partu pravidelně. "Chodíme pokaždý, akorát vloni jsme byli nemocní, tak nás to hodně mrzelo," užíval si koncert David s manželkou Zuzkou. "Chodím na Mig pravidelně," svěřuje se Bohunka z Plzně, která dorazila s kamarádkami Martinou a Luckou. "Já jsem taky věrná fanynka," připojuje se Martina.

Mig 21 bavil nejen hity, ale i připravenými dekoracemi. "Všimněte si našich speciálních dekorací," upozorňuje Jirka Macháček a ukazuje směrem na houpající se lodičku, která vypadá jako by ji vyrobily děti ve školní družině. "To je z domácí dílny našeho člena," ukazuje Macháček na klávesistu Pavla Hrdličku a pokračuje: "Sám doma to vyrábí..."

Po koncertě byli fanoušci víc než spokojení. "Hodně se mi to líbilo a ještě víc se to líbilo manželce. Tu beru s sebou tedy výjimečně, jenom na Migy," usmívá se Martin z Plzně, který dorazil s manželkou Janou. "Bylo to fakt báječný," říká Honza a prozrazuje, že své oblíbené kapele poslal i dva hlasy do Slavíka, jehož vyhlášení ten večer probíhalo.

A koncert si užívala i kapela. Ne nadarmo má koncertní šňůra název Migem k lidem. "Sejdeme se na baru," křičel Macháček při loučení na své fanoušky. A někteří na ně věrně čekali.  "Zůstaneme tady a počkáme na ně, jestli přijdou," říká fanynka Lucka. To, zda se kapely na baru dočkali, už se ale nedozvíte. Protože my jsme tedy takovou trpělivost neměli.

Podívejte se na fotky z koncertu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte