QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová Škoda Kodiaq v Auto CB! Lze ho objednat...

22.02.2017 17:57

Ostrý start nového modelu Škodovky - očekávaného SUV Škoda Kodiaq se sílou medvěda začal v celé ČR dnešním dnem.  Premiéru má už za sebou i v Auto CB v Plzni na Nepomucké.

Kodiaq Auto CB (14)
Kodiaq Auto CB (13)Kodiaq Auto CB (14)Kodiaq Auto CB (18)Kodiaq Auto CB (19)Kodiaq Auto CB (20)

Vůz Škoda Kodiaq se začal v Čechách oficiálně prodávat ve středu 22. února. Nové krásné nablýskané vozy SUV Škoda Kodiaq jsou k vidění už také u prodejce vozidel, v autosalonu Auto CB na Nepomucké třídě v Plzni.

Do autosalonu už chodí natěšení zákazníci zkoušet tento nejnovější model automobilky Škoda - vůz obrovských rozměrů se sílou aljašského medvěda!

A jaký je nový vůz Škoda Kodiaq? Zákazníci Auto CB oceňují  nejen výrazné linie a robustní vzhled, ale i prostorný interiér. Toto auto narostlo opravdu do úctyhodných rozměrů - délka je 4,7 metrů, šířka skoro 2 metry a výška 168 cm. Na přání si ho můžete nechat vybavit třetí řadou sedaček. I ty jsou k vidění v Auto CB v představovaných modelech. Kodiaq má vyjadřovat sílu a ochranu po vzoru aljašského medvěda kodiaka. Odpovídají tomu i jeho skvělé offroadové schopnosti.

Kodiaq je vybaven velkým kufrem, základní varianta má 720 litrů, při sklopených sedačkách má kufr kapacitu 2065 litrů. Nabízí se v dieselu i benzinu. A v polovině roku budou na trh uvedeny další verze, a to Laurin Klement, Scout a Sportline. Základní cena modelu startuje na 677.900,- Kč.

"Pokud byste se chtěli svézt, stačí si domluvit termín u našich prodejců. Objednat lze vůz v našich autosaloneh, tedy v Plzni na Nepomucké třídě a v Přešticích na třídě 1. máje," říká ředitel Auto CB Ivo Hörner.

Kodiaq Auto CB (18)

foto: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24