Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Vážná nehoda v obci Mýto! Autočerpadlo narazilo do budovy, řidič bohužel nepřežil - FOTKY

10.07.2023 13:50     10.07.2023 15:37

V pondělí 10. července došlo v 13:14 k vážné dopravní nehodě autočerpadla betonu na Rokycansku. Na místě zasahují všechny složky IZS.

NA Mýto_0723_HZSPK (1)

V ulici Pražská a Nádražní došlo k dopravní nehodě, při které narazilo autočerpadlo betonu do budovy. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

"Jedná se o dopravní nehodu automobilové pumpy na beton, která vjela do stodoly. Řidiče se podařilo z vozidla vyprostit, předali jsme ho Zdravotnické záchranné službě," uvedl z místa nehody Michal Holeček, mluvčí hasičů s tím, že u muže byla zahájena okamžitá resuscitace.

Vozidlo je zaklíněné v budově a nyní hasiči řeší jeho vyproštění.

Aktualizace

Přes veškerou snahu se záchranářům nepodařilo řidiče oživit. "Hasiči řidiče vyprostili ven z vozidla a předali do péče již na místě přítomné ZZS. U řidiče byla okamžitě zahájena resuscitace, protože nebyly zjištěny funkční základní životní funkce a na místo byl také povolán vrtulník letecké záchranné služby. Bohužel přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo řidiče oživit," dodal Holeček.

Policejní mluvčí doplnila, že řidič (1982) pumpy na beton zřejmě vlivem zdravotní indispozice upadl do bezvědomí a následně projel stodolou. Na místo jede koroner.

Vozidlo které je zaklíněné ve stavení bude vyprošťovat technika ze stanice Plzeň Košutka až po ukončení šetření policie.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte