QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Klasické podzimní počasí bude pokračovat

27.10.2016 7:00

Před víkendem by se mohla ještě objevit i polojasná obloha. V dalších dnech ale bude spíš zataženo nebo oblačno s deštěm. Čtěte novou týdenní předpověď do 3. listopadu!

nebe - QAP foto

Ve čtvrtek nás čeká zataženo až oblačno, ojediněle mrholení nebo slabý déšť. Zpočátku ojediněle a postupně i místy polojasno. Odpolední teploty se dostanou mezi 9 až 13 stupňů.

Hodně podobné to bude i v pátek. Čeká nás zataženo až oblačno, zpočátku místy až polojasno. Ojediněle zaprší a ráno se mohou vyskytovat také mlhy. V noci klesnou teploty mezi 6 až 2 stupně, přes den vystoupí mezi 10 až 14.

V sobotu a v neděli bude oblačno až zataženo, místy s občasným deštěm. V noci se budou teploty pohybovat okolo 7 stupňů, přes den pak vystoupí v sobotu mezi 9 a 13, v neděli mezi 10 až 14.

Ani nový týden změnu nepřinese. Také v pondělí nás čeká oblačná až zatažená obloha s občasným deštěm. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 7 až 3 stupně, nejvyšší denní vystoupí mezi 9 až 13.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až polojasno, místy mlhy nebo zataženo nízkou oblačností, ojediněle mrholení. Nejnižší noční teploty 5 až 1 °C, při zmenšené oblačnosti kolem -1 °C. Nejvyšší denní teploty 5 až 10 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24