QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Mrazivá zima bude pokračovat

19.01.2017 7:01

Mrazivé počasí posledních dnů bude pokračovat minimálně do příštího týdne. Vliv na to ale bude mít také inverze. Čtěte novou předpověď do 26. ledna.

DSC05391

Ve čtvrtek bude jasno nebo skoro jasno. Zpočátku na většině území, postupně jen místy i dál zataženo nízkou oblačností. Objevit se mohou i mrznoucí mlhy nebo slabé sněžení. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi -5 až -1 srtupněm.

V pátek nás čeká jasno až polojasno, místy ale opět zataženo nízkou oblačností nebo mrznoucí mlhy a slabé sněžení. V noci naměříme -9 až -14 stupňů, při vyjasnění až kolem -16. Přes den vystoupí teploty mezi -6 až -2 stupně.

Sobota bude ve znamení jasné až polojasné oblohy, stále by ale mohlo být někde i zataženo nízkou oblačností. V noci budou teploty v rozmezí mezi -9 až -14 stupni, někde až okolo -16. Odpolední se dostanou mezi -6 až -1.

V neděli bude zataženo nízkou oblačností, počítat musíme s mrznoucími mlhami a ojediněle slabým sněžením. Na horách by ale mělo být polojasno. Nejnižší noční teploty budou mezi -7 až -11 stupni, při zmenšené oblačnosti kolem -15. Přes den se vyšplhají mezi -5 stupňů až 0. Velmi podobné to bude i v pondělí, jen teploty přes den by měly být až okolo -7 stupňů, při zmenšené oblačnosti ale i okolo -1 stupně.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno. Zpočátku ojediněle, postupně místy mrznoucí mlhy. Ojediněle sněžení nebo srážky mrznoucí. Jen přechodně místy polojasno. Nejnižší noční teploty -3 až -7 °C, při zmenšené oblačnosti ojediněle kolem -13 °C. Nejvyšší denní teploty -4 až 0 °C, při zmenšené oblačnosti až +2 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24