QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Přes den oteplení, v noci bude dál mrznout

08.02.2018 7:01

Odpolední teploty budou v příštích dnech stoupat, v noci ale budou dál klesat celkem hluboko pod bod mrazu. Přečtěte si novou týdenní předpověď do 15. února!

Nebe QAp foto

Ve čtvrtek nás čeká oblačno, postupně ale i polojasno a odpolední teploty mezi -1 až +3 stupni. Velmi podobné to bude i v pátek, kdy bude oblačno až polojasno. Ojediněle se bude objevovat ale také slabé sněžení nebo mrznoucí mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou mezi -2 až -6 stupňů, při déle trvající malé oblačnosti budou kolem -8 a může se tvořit i náledí. Odpolední teploty budou mezi -1 až +3 stupni.

Sobota přinese oblačnou až polojasnou oblohu, místy bude přechodně až zataženo se slabým sněžením. V noci naměříme -2 až -6 stupňů, někde i kolem -9. Přes den vystoupí teploty -1 až +3 stupně.

V neděli už se o něco oteplí, odpoledne naměříme až 5 stupňů. V noci ale budou teploty klesat až k -6 stupňů. Jinak bude oblačno až polojasno, odpoledne a večer bude od západu až zataženo a později dorazí sněžení. V nižších polohách budou srážky spíš smíšené.

V pondělí nás čeká oblačno až zataženo. Od středních poloh bude sněžit, v nižších polohách to budou spíš smíšené srážky nebo déšť. Nejnižší noční teploty spadnou mezi +1 až -3 stupně, nejvyšší denní se vyšplhají mezi 1 až 5.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zpočátku většinou polojasno, postupně oblačno až zataženo, místy se sněžením, v nižších a středních polohách i s deštěm. Nejnižší noční teploty -4 až -8 °C, při sněhové pokrývce kolem -10 °C, postupně 0 až -5 °C. Nejvyšší denní teploty 0 až +5 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24