Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na rozhledně Krkavec proběhne příměstský tábor! Děti čeká zábava i poznávání přírody

13.05.2024 9:22

Příměstské tábory jsou pro rodiny s dětmi čím dál tím atraktivnější. Děti si přes den užijí mnoho zábavy i dobrodružství a noc stráví doma se svou rodinou. Jeden takový tábor proběhne v létě i v krásném prostředí rozhledny Krkavec v Plzni. Neváhejte, místa rychle mizí!

Krkavec_foto zdroj Krkavec (3)

Příměstský tábor na rozhledně Krkavec je určený pro děti od 6 do 15 let. Uskuteční se v termínu od 8. do 12. července 2024. Na táborníky čekají aktivity plné zábavy, učení i sportu. 

Děti si kromě nevšedních zážitků z tábora na Krkavci odnesou i vědomosti a znalosti o fungování přírody.  Hlavní náplní tábora bude totiž kromě zábavy a dobrodružství i budování vztahu k životnímu prostředí a poznávání blízkého okolí Plzně. 

Malí táborníci se mohou těšit i na exkurzi do farmaparku, na výtvarnou tvorbu, nejrůznější sportovní aktivity a v případě zájmu i na přespání přímo na rozhledně Krkavec.

V rámci příměstského tábora je zajištěný pitný režim, oběd (polévka a hlavní jídlo) a odpolední svačina. Na Krkavci si poradí i se stravovacím omezením.

Sraz bude každý den v 7:45 až 8:15 na Košutce na konečné tramvaje č. 4., odtud táborníci vyrazí pěšky na rozhlednu Krkavec. Zpátky na konečné tramvaje č. 4 budou v 16 hodin.

Počet míst je omezen. Neváhejte a přihlaste své ratolesti na příměstský tábor, který bude probíhat v krásném prostředí rozhledny Krkavec.

Registrovat dítě můžete prostřednictvím formuláře ZDE.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT