QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ochlazení bude pokračovat, v příštím týdnu dorazí i sněžení

15.11.2018 7:01

Podle nové týdenní předpovědi do 22. listopadu si v příštích dnech sice užijeme slunečnou oblohu, ale bude se i dál ochlazovat. Začátek příštího týdne by měl navíc přinést sněžení.

Sněhová situace 27_1_Pavel Němeček (10)

V pátek nás čeká jasno až polojasno. Ráno a dopoledne se ale může vyskytnout mlha nebo nízká oblačnost, která se ojediněle udrží po celý den. Nejnižší noční teploty klesnou mezi +2 až -2 stupně, nejvyšší denní budou mezi 4 až 8 stupni.

Také sobota by měla být slunečná, jen ráno se budou objevovat mlhy nebo nízká oblačnost. V noci naměříme 0 až -4 stupně, přes den 4 až 8.

V neděli se můžeme přes den těšit také na jasno nebo polojasno. Během odpoledne a večera už se to ale bude kazit a bude přibývat mraků. Noční teploty spadnou mezi -1 až -5 stupňů, denní se vyšplhají mezi 4 až 8.

Na začátku příštího týdne už by mělo dorazit sněžení. V pondělí bude oblačno až zataženo, na většině území se objeví občasné sněžení nebo sněhové přeháňky. V nížinách by to mohly být i smíšené srážky. V noci naměříme +1 až -3 stupně, přes den 1 až 5.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, na většině území občasné sněžení nebo sněhové přeháňky, postupně srážky jen místy, v polohách pod 600 m smíšené nebo dešťové. Nejnižší noční teploty +1 až -4 °C. Nejvyšší denní teploty 0 až +5 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24