Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vodárna spouští kontroly hydrantů! Z kohoutků může téct zakalená voda

27.04.2015 8:02

Vodárna v Plzni spouští od pondělí 27. dubna pravidelné kontroly požárních hydrantů. V několika částech Plzně může téct z kohoutků zakalená voda. Kontroly potrvají až do konce května.
 

Kalná voda.

V několika částech Plzně může v nadcházejících týdnech téct z kohoutků lidem zakalená voda. Vodárna spouští tradiční kontroly požárních hydrantů. S komplikacemi by lidé měli počítat až do konce května.

Kontroly hydrantů probíhají pravidelně. Tentokrát se dotknou hned několika částí města a lidé by tak měli počítat s tím, že jim může z kohoutků téct zakalená voda.

"V období od 27. dubna do 24. května bude provádět periodickou kontrolu požárních hydrantů v oblasti Slovany, Petrohrad, Doudlevce, Světovar, Božkov, Bručná, Čechurov, Hradiště, Koterov, Černice a Radobyčice. V tomto období může docházet k přechodnému zakalení vody. Za způsobené potíže se VODÁRNA PLZEŇ a.s. odběratelům omlouvá," informovala mluvčí vodárny Kateřina Chmelíčková.

Pro případné dotazy mají lidé jako obvykle k dispozici telefonní linku dispečinku. "Se žádostmi o proplach potrubí a s případnými dotazy je možné se obracet na havarijní dispečink pro veřejnou vodovodní síť na telefonní lince 377 413 444," dodává mluvčí společnosti.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT