QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ostende u Boleváku bude patřit běžcům! Přidejte se!

20.10.2016 17:19

Lokalita Ostende u Boleváku v Plzni bude v sobotu 22. října dějištěm tradičního přespolního běhu. Na výběr je hned několik tratí a zájemci se mohou přihlásit ještě v den závodů.

Plzeňský půlmaraton_QAP_foto (11)

Akci připravil na sobotu 22. října Lyžařský klub Škoda Plzeň. V letošním roce navíc veřejný závod kolem Velkého boleveckého rybníka slaví jubilejní 60. ročník. Organizátoři vítají všechny věkové kategorie. Zájemci si mohou vybrat hned z několika tratí v délkách 200 metrů až šest kilometrů.

"Zapojit se může široká veřejnost, tratě jsou uzpůsobeny pro děti, mladší i starší žáky, dorostence, juniory, ženy, muže, veterány i starší. Přihlásit se k závodu mohou běžci ještě v den konání při prezentaci od 8:30 do 9:30 hodin, starty ve dvaceti kategoriích začnou na pláži Ostende v 10 hodin. Pořadatelé ocení první tři závodníky v každé kategorii," říká Eva Kriegerová z plzeňského magistrátu.

Běžecký závod se koná mimo jiné za podpory města Plzně, záštitu sportovní akci poskytl radní města pro oblast podpory podnikání a sportu Michal Dvořák.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24