QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pavel Vrba se těší na obnovenou ligovou premiéru v Plzni. Bude vítězná?

28.07.2017 18:29

V sobotu přivítá v úvodním kole HET ligy domácí Viktorka pražskou Duklu. Na některých hráčských postech dojde po náročném duelu v Rumunsku ke změnám.

IMG_0230

Pro trenéra Pavla Vrbu bude utkání s Duklou obnovenou premiérou před plzeňskými fanoušky. "Já osobně se těším moc. Věřím, že přijde hodně fanoušků stejně, jako tomu bylo v poslední době v Plzni zvykem, a že nás přivítá zaplněný stadion. O to to pro nás bude zavazující v tom, abychom fanoušky potěšili. První zápas bude těžký, ale my chceme zvítězit,“ říká Vrba.

"Dukla hraje v poslední době velice dobře kombinačně. Za poslední tři roky udělali obrovský kus práce. Musíme si dávat pozor na jejich kombinaci, mezihru a rychlý přechod do útoku. V tom jsou hodně silní,“ připomíná trenér.

Pro Viktoriány to bude po zápase 3. předkola Ligy mistrů na půdě FCSB druhé ostré utkání. "Hráči si přivezli lehké šrámy. Je možné, že na několika postech dojde ke změně i kvůli tomu, že nás během čtrnácti dnů čekají čtyři těžké zápasy. My je chceme všechny zvládnout, zároveň víme, že máme kvalitní kádr a můžeme dát příležitost dalším hráčům, kteří třeba v Rumunsku nenastoupili,“ uzavírá Vrba.

Duel ve Štruncových sadech začne v sobotu 29. července v 17 hodin.

FOTO: fcviktoria.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24