QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pes pokousal chlapce v dětském koutku v Olympii! Policie hledá majitele

22.11.2017 16:03

Policie pátrá po majiteli psa, který pokousal malého chlapce v dětském koutku v obchodním centru v Černicích v Plzni. Majitel ho nechal bez dozoru a bez náhubku u prodejny.

Událostí se zabývají policisté od konce října. Až téměř neuvěřitelný případ se odehrál ve čtvrtek 26. října odpoledne. Policie to šetří jako přestupek proti občanskému soužití.

"K tomuto skutku mělo dojít dne 26. října 2017 v době od 13:30 do 13:36 hodin v obchodním centru Olympia v Plzni. Před prodejnou Hannah, která se nachází vedle dětského koutku, neznámý muž zanechal svého psa nezjištěné rasy, černo hnědé barvy bez dozoru a bez náhubku a následně odešel do uvedené prodejny. V 13:33 hodin tento pes vběhl do dětského koutku, kde následně dvakrát kousl nezletilého chlapce," popisuje mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie má k dispozici fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen neznámý muž se psem. "Policisté žádají všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu a psa zachyceného na přiložených fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24