QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pivovar chystá omluvenky pro hokejové fanoušky. Podepíše je trenér Jandač

25.04.2017 19:15

Novinku pro hokejové příznivce přichystal před mistrovstvím světa plzeňský pivovar Těm, kteří chtějí sledovat  šampionát, ale nemohou být u televize, vystaví omluvné listy.

Václav_Berka_a_trenér_Josef__Jandač

Náš národní tým zahájí šampionát duelem s Kanadou v pátek 5. května v Paříži. Pro fanoušky, kteří z nějakého důvodu nemohou být u televizního přenosu, připravi pivovar speciální omluvný list s podpisem trenéra naší reprezentace Josefa Jandače a sládka Václava Berky. Ti společně žádají, aby danému fanouškovi bylo umožněno sledovat zápasy národního týmu. Omluvenku vystavenou na své jméno mohou zájemci získat na přípravných zápasech české reprezentace, nebo na stránkách webu pivovaru.

Omluvenku dostal od Josefa Jandače i starší obchodní sládek Václav Berka, který si v době zápasů odskočí z pivovarské varny k přímému přenosu. "Hokejové zápasy si určitě ujít nenechám a poctivě budu klukům fandit, ale fanoušci v hospodách se o své pivo bát nemusí. Speciální hokejová várka je už uvařená a během zápasů bude v hospodách připravena zpestřit hokejovou atmosféru, “  říká Václav Berka a dodává: "Pro fanoušky jsme zřídili také speciální webovou stránku šampionátu napsat vzkazy národnímu týmu. Vzkazy hráčům doručíme přímo do dějiště šampionátu a věříme, že podpora z Čech přímo od fanoušků nabudí hráče při společné cestě za zlatem.“

Pivovar zároveň odmění největší fanoušky hokejovým zážitkem, který mohou získat díky speciální soutěži. Fanoušci ze tří hospod, z nichž během šampionátu nahrají nejvíce fandících fotek s hashtagem #spolecneprozlato, se po skončení květnových utkání mohou těšit na osobní návštěvu hráčů národního týmu v jejich hospůdce.

FOTO: Plzeňský Prazdroj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24