Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pobodaný muž skončil v nemocnici! Policie řeší útok na cizince v centru Plzně

06.06.2014 8:44     06.06.2014 9:20

Záchranka v noci na pátek převážela z centra Plzně do nemocnice na Lochotíně pobodaného muže. 43letý Němec byl převezen se středně těžkým poraněním a policie případ vyšetřuje.
 

Kontroly v Borském parku sílí.

Případ napadení 43letého Němce řeší od páteční noci kriminálka v Plzni. Záchranka vyjížděla v noci na pátek do Štruncových sadů ke zraněnému muži, který utrpěl bodné poranění. Zatím je případ zahalený tajemstvím. není přesně jasné, k čemu v centru Plzně došlo. Muž zatím nebyl schopný výpovědi.

Záchranka v noci na pátek zasahovala ve Štruncových sadech v Plzni, kde se nacházel pobodaný Němec. "Muže se středně těžkým poraněním v oblasti břicha jsme převáželi do Fakultní nemocnice na Lochotín," potvrdil QAPu mluvčí záchranky Václav Ondra.

Případ už řeší policie, zatím ale není jasné, co se v centru Plzně odehrálo, ani kde přesně k údajnému útoku došlo. "K napadení mělo dojít v blízkosti parkovacího domu Rychtářka. 43letý cizinec byl převezen do nemocnice, ale nebyl schopen výslechu. Případ vyšetřujeme, v současné době ovšem vzhledem k počíteční fázi šetření nemohu poskytnout bližší informace," řekla mluvčí policie Hana Štefflová.

Případ sledujeme.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT