Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Kulturní akce zasáhnou do provozu MHD v Plzni

04.10.2017 7:59

Cestující MHD v Plzni musí v tomto týdnu opět počítat se změnami v provozu MHD. Tentokrát do režimu zasáhnou kulturní akce. Přinášíme podrobnosti!

1014-635373208073413539-800x800-vcenterhcenter

V závěru tohoto týdne dojde v krajské metropoli na tradiční Pilsner Fest, který se zruší zastávku pro trolejbusy a autobusy na hlavním tahu. Kvůli jarmarku v Koterově pak budou muset počítat cestující autobusy směr Starý Plzenec a zpět počítat s objížďkou.

Medový jarmark v Koterově se chystá v sobotu 7. října od rána až do podvečerních hodin. Od 9 do 18 hodin tak pojedou autobusy linky 51 po objížďce. "Z tohoto důvodu bude pozměněno odbavování spojů v zastávce ´Koterov´. Spoje jedoucí do Starého Plzence budou odbavovat cestující v jinak konečné zastávce v ulici Ke Kolešovce. Spoje ve směru ze Starého Plzence a spoje začínající v Koterově ve směru na Slovany, budou odbavovat cestující v zastávce ve směru na Starý Plzenec," informovaly dopravní podniky.

Pilsner Fest se dotkne provozu trolejbusů a autobusů projíždějících po hlavním tahu U Prazdroje od prvních minut soboty 7. října až do 5. hodiny ranní v neděli 8. října. V tu dobu bude zrušená zastávka "Prazdroj“ směrem do centra pro linky 12, 13 a 28.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT