Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkáře Talentu M.A.T. čeká Karviná! "Chceme oba zápasy vyhrát," říká trenér Šetlík

10.04.2015 14:46

S čistou hlavou a v klidu odjíždět příští víkend na pokračování semifinále do Karviné. To je cíl, který vidí před prvními zápasy semifinále trenér Plzně Martin Šetlík. Předprodej vstupenek poběží i v sobotu dopoledne!
 

img00018

Fanouškům házené v Plzni už zase stoupá tlak. Házenkáři Talentu M.A.T. mají před sebou první dva zápasy semifinále proti Karviné a cíl je jasný. Vyhrát obě utkání, aby odjezd na pokračování semifinále příští víkend byl co možná nejvíc klidný. K tomu požene hráče nejspíš i notně zaplněná hala, v předprodeji už zmizelo zhruba 400 lístků.

S Karvinou Plzeň spojuje už samotné zahájení letošního ročníku extraligy. Právě na palubovce semifinálového soupeře úřadující mistři vstupovali do sezóny. První utkání vyhráli, i když ze začátku to bylo hodně divoké. Karviná už totiž po prvním poločase vedla 19:13. A bojovalo se do poslední minuty. Svěřenci trenéra Šetlíka nicméně následně vezli z Karviné těsnou výhru 34:32. Druhé vzájemné utkání už bylo ovšem o něčem úplně jiném. Ve 12. kole hostil Talent Karvinou a zrodila se jasná výhra 27:17.

"Letos jsme s Karvinou vyhrávali. Doma dokonce o deset gólů. Ten styl se víceméně nemění," hodnotí trenér Martin Šetlík. O kvalitách soupeře na druhou stranu nepochybuje. "Dostali se do semifinále, takže je to kvalitní, dobrý soupeř. Teď už si ale nemůžeme vybírat. Jestli chceme vyhrát, tak musíme porazit všechny. Byl bych rád, kdybychom ty víkendové zápasy vyhráli s podporou domácího prostředí a do Karviné pak jeli s čistou hlavou," dodává plzeňský kouč.

Dobrou zprávou těsně před víkendem je fakt, že kádr je po zdravotní stránce v pořádku a Talent tak v sobotu nastoupí kompletní.

Předprodej vstupenek bude pokračovat i v sobotu dopoledne! Prodáno už je kolem čtyř stovek lístků...

V tomto týdnu odstartoval předprodej vstupenek na oba zápasy a zájem byl. "Prodáno bylo zhurba čtyřista lístků. Předprodej bude probíhat až do sobotního poledne. Pak budou v prodeji vstupenky i před zápasy. V sobotu budou k mání ještě i balíčky vstupenek na obě utkání," doplnila sekretářka klubu Zuzana Strýcová. Hala se v sobotu i v neděli otevře zhruba hodinu před začátky duelů. 

Semifinále se příští víkend přesune do Karviné. Opět se hraje na tři vítezná utkání. Případný pátý zápas by se hrál 22. dubna v Plzni. Finále začne až po reprezentační pauze na začátku května.

Semifinále Talent M.A.T. Plzeň - HC Baník OKD Karviná:

sobota 11. dubna .......18:00

neděle 12. dubna .......10:30

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte