QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Jak sladit kabelku s vaším outfitem? Objevte 5 módních tipů!

11.04.2024 14:25

Výběr dokonalé kabelky k vašemu outfitu může být někdy větší výzvou, než se zdá. Ať už jde o běžný den v práci, večerní party, nebo jen o volný den ve městě, správná kabelka může váš celkový vzhled povýšit na úplně novou úroveň. V tomto článku se zaměříme na ikonické kabelky a představíme vám 5 tipů, jak dokonale sladit kabelku s vaším outfitem.

jak-sladit-kabelku-s-vasim-outfitem-objevte-5-modnich-tipu
jak-sladit-kabelku-s-vasim-outfitem-objevte-5-modnich-tipusladeni-barev

Vybírejte podle příležitosti

Základním pravidlem při výběru kabelky by mělo být zvážení typu příležitosti. Tommy Hilfiger https://answear.cz/m/tommy-hilfiger/ona/doplnky/kabelky třeba nabízí širokou paletu kabelek od sportovních přes casual až po elegantní. Na každodenní nošení se hodí jejich crossbody tašky nebo batohy, které jsou nejen praktické, ale i stylové. Naopak na formálnější události vyberte menší kabelku nebo psaníčko s jemnými detaily a logem značky, které dodá vašemu outfitu na eleganci.

Sladění barev

Při výběru kabelky dbejte na sladění barev s vaším outfitem. Kabelky od Guess třeba často disponují odvážnými vzory a barevnými kombinacemi, které mohou oživit i ten nejjednodušší outfit. Pokud máte na sobě oblečení v neutrálních barvách, můžete si dovolit vybrat kabelku výrazné barvy nebo s unikátním vzorem. Naopak pokud je váš outfit již sám o sobě barevně bohatý, volte jednobarevnou kabelku, která barevně koresponduje s jedním z odstínů vašeho oblečení. Prohlédněte si nabídku Guess CZ na Answear.cz a vyberte si barvu, která dokonale ladí s vašimi šaty nebo aktuálním oblečením.

Materiál a textura musejí ladit

Calvin Klein exceluje v minimalistickém designu s důrazem na kvalitu materiálu a různorodost textury. Při výběru kabelky nezapomínejte na harmonii materiálů a textur ve vašem outfitu. Kůže, semiš či patentovaná kůže mohou vašemu vzhledu dodat různé efekty. Lesklá patentovaná kůže se skvěle hodí k večerním šatům, zatímco matná kůže nebo semiš působí skvěle v denním světle a ke casual outfitům.

Na velikosti a stylu kabelky záleží

Velikost a styl kabelky by měly odpovídat vaší postavě a výšce. Vyšším ženám sluší větší kabelky, které nebudou na jejich postavě působit ztraceně, zatímco menší a drobnější dámy by měly sáhnout po menších modelech, aby nebyly „pohlceny“ velkou taškou. Uvědomte si také, co vše potřebujete s sebou nosit. Pokud potřebujete mít u sebe více věcí, je ideální větší shopper bag nebo tote bag, zatímco na večerní akce postačí mini kabelka, která pojme jen nezbytnosti.

Nezapomeňte na váš osobní styl

Nakonec, ale neméně důležitě, by vaše kabelka měla odrážet váš osobní styl a unikátnost. Každá značka nabízí něco, co může vašemu stylu přidat na jedinečnosti. Tommy Hilfiger je ideální pro ty, kdo mají rádi sportovně-elegantní styl s nádechem americké klasiky. Guess zase přináší prvky glamour a odvahy i do každodenního nošení. Calvin Klein https://answear.cz/m/calvin-klein je synonymem pro minimalismus a sofistikovanost. Vyberte si kabelku, která nejen dokonale doplňuje váš outfit, ale také vyjadřuje vaši osobnost.

Nebojte se experimentovat a kombinovat různé styly. Možná zjistíte, že sportovní taška od Tommy Hilfiger skvěle doplní vaše business šaty a dodá outfitu nečekaný zvrat. Nebo, že elegantní mini kabelka od Calvin Klein může být skvělým doplňkem i k džínám a tričku na neformální večerní akce.

Výběr ideální kabelky k vašemu outfitu nemusí být složitý. Důležité je myslet na příležitost, barevnou harmonii, materiál, velikost a formu tašky a samozřejmě na váš osobní styl. Kabelky od značek jako Tommy Hilfiger, Guess a Calvin Klein nabízejí širokou škálu možností, jak oživit váš outfit a zároveň zůstat věrní svému stylu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24