QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pojďte závodit! Bazén SK Radbuza bude hostit rodinnou štafetu

22.09.2017 12:52

V rámci Evropského týdne sportu proběhne v bazénu SK Radbuza u Chodského náměstí v Plzni originální akce určená pro rodiny s dětmi. Štafeta FIT rodina je určená pro širokou veřejnost.

Radbuza Velká cena města Plzně 2014 (55)

Originální závodní událost "FIT rodina 2017" se chystá na neděli 24. září. Akce je samozřejmě určená pro rodiny s dětmi.

Soutěží se ve dvou kategoriích a tomu odpovídajících tratích. "Jestliže bude vaše ratolest ve věku do deseti let, tak poplavete štafetu třikrát dvacet pět metrů. Máte-li již starší dceru nebo syna, tak pro vás budou tratě dvojnásobné, třikrát padesát metrů. Plavat můžete jakýmkoliv plaveckým způsobem, pořadí členů štafety je libovolné," říká Luboš Ibrmajer, manažer pro vnější vztahy klubu SK Radbuza.

Závody začnou úderem deváté ranní a potrvají až do pravého poledne. Pro závodníky je vstupné zdarma. Součástí programu je i ukázkový trénink, seznámení se službami a nabídkou všech plaveckých kurzů, které klub nabízí. Pro veřejnost závody chod bazénu neomezí.

Sportovní klub Radbuza Plzeň, z.s., jeden z nejstarších sportovních klubů v Plzni, který vznikl v roce 1911. V té době se jeho členové věnovali veslování a organizovanému plavání v řece Radbuze.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24