QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie dál řeší největší séii krádeží kol v Plzni! Hledá jejich majitele - FOTKY

19.09.2018 13:54

Plzeňská kriminálka se dál zabývá nejspíš největší sérií krádeží kol. V současné době shání majitele kol, která se podařilo při vyšetřování zajistit.

5
512346

Plzeňské kriminálce se před několika měsíci podařilo rozlousknout podle všeho největší sérii krádeží kol. Banda, jejíž ústřední postavou byl protřelý zloděj, dokázala během několika měsíců ukrást desítky kol.

Ta mizela ze sklepů bytových domů i z dalších společných prostor. Zloději řádili na několika místech Plzně. Policistům se je ale nakonec podařilo dopadnout. Podrobnosti k případu najdete v článku zde.

Kriminálku nicméně případ i dál zaměstnává. V rámci vyšetřování policie zajistila celou řadu kol. Některá z nich už byla i částečně rozebraná. Nyní shání jejich majitele, aby se přihlásili.

"Kriminalisté Městského ředitelství policie Plzeň hledají majitele odcizených kol. Od poloviny března do července letošního roku došlo k sériové majetkové trestné činnosti, jednalo se o vloupání do sklepů, kočárkáren a společných prostor bytových domů, odkud byla zcizena jízdní kola. Pokud na obrázcích poznáváte své jízdní kolo, obraťte se na nejbližší obvodní oddělení. Pomohou Vám samozřejmě také policisté na tísňové lince 158," vyzývá policejní mluvčí Hana Rubášová.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24