QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod na Tachovsku

09.04.2024 17:00

Policisté žádají svědky dopravních nehod, aby se přihlásili na jakoukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158.

3

K první dopravní nehodě došlo 3. dubna v době od 13:25 hodin do 13:45 hodin na silnici č. I/21. "Neznámý řidič s dosud neustanoveným vozidlem tmavé barvy jel ve směru jízdy od obce Planá k obci Nová Hospoda. Při předjíždění jiného vozidla měl podle dosud zjištěných informací vytlačit protijedoucí vozidlo Hyundai na krajnici, kde došlo k poškození jeho pravého boku o svodidla," uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Další dopravní nehoda se stala od 3. dubna od 18:00 hodin do 4. dubna do 10:45 hodin v obci Nová Hospoda. "Neznámý řidič s dosud neustanoveným vozidlem poškodil svislou dopravní značku P2 Hlavní pozemní komunikace doplněnou o dodatkovou tabulku E 2b Tvar křižovatky. Z místa následně odjel, aniž by splnil svou povinnost danou mu zákonem," dodala policejní mluvčí.

Foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy