Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Končí dopravní omezení v Jiráskově ulici v Rokycanech

08.04.2024 11:20

Jedna z hlavních tepen města bude opět obousměrně průjezdná. Na otevření naváže dvoudenní dopravní omezení v křižovatce ulic Dvořákova x Soukenická.

Jiráskova_otevření zbylé části

Náročná rekonstrukce Jiráskovy ulice začala 13. března 2023. Od pátku 12. dubna 2024 bude ukončeno dopravní omezení v Jiráskově ulici. „Práce v rámci této stavby dále pokračují v ulici Svazu bojovníků za svobodu v úseku od Jiráskovy ulice směrem k Dukelské ulici. Ta je zcela uzavřena pro automobilovou dopravu, chodcům je průchod umožněn,“ informovala mluvčí města.

Na otevření naváže dvoudenní dopravní omezení v křižovatce ulic Dvořákova x Soukenická, kde Správa a údržba silnic Plzeňského kraje bude opravovat povrch komunikace.

„V této křižovatce Správa a údržba silnic Plzeňského kraje provede opravu povrchu vozovky,“ uvedla mluvčí města.

Omezení je naplánováno na pátek 12. a sobotu 13. dubna. Dvořákova ulice od křižovatky s ulicí Mládežníků bude zcela uzavřena po oba dny. Soukenická ulice bude vždy průjezdná jedním jízdním pruhem.

Objízdná trasa je vedena pro vozidla jedoucí z Radnicka do Rokycan odbočením v Oseku, přes Volduchy a Svojkovice. Pro místní občany bude možné využít místní komunikace a obousměrně otevřenou ulici Jiráskova.

Pro občany ze severu Rokycanska se nejedná o jediné omezení – od začátku dubna do konce května je úplně uzavřena silnice III/2322 v úseku Litohlavy – Osek, a to v rámci stavby připojení severního Rokycanska na dálnici D5. Objížďka je stanovena po silnici II/232 – II/605 – II/183 - III/2326, tj. v trase Osek – Rokycany – Litohlavy a opačně.

Foto město Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT