QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky únorových nehod na Plzeňsku!

23.02.2017 13:41

Policie hledá svědky nehod, ke kterým došlo ve druhé polovině února na jižním i severním Plzeňsku. Ve všech případech řidiči ujeli a zbyly po nich jen škody. Svědectví mohou hodně pomoct!

DSC_2248
  • První nehoda se stala dne 15. února 2017 v době mezi 9:10 – 9:25 hodin v Třemošné v ulici U Lékárny, kdy vyjížděl zatím nezjištěný řidič se svým vozidlem z řady kolmo k vozovce zaparkovaných vozidel. Následně narazil částí svého vozidla do levé zadní části zde zaparkovaného automobilu, a poté z místa dopravní nehody ujel. Škoda na vozidle poškozeného je vyčíslena na částku 10 000 korun.
  • Další nehoda je hlášena v době od 17. do 20. února letošního roku v Nové Vsi před místní firmou Unipap. Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem vyjel mimo komunikaci na štěrkobetonovou plochu a narazil do oplocení výše uvedené firmy, které svým jednáním poškodil. Neznámý pachatel z místa dopravní nehody ujel, aniž by celou věc oznámil policistům. Celková hmotná škoda na oplocení je ve výši 10 000 korun.
  • Třetí dopravní nehoda se stala dne 20. února 2017 okolo páté hodiny ráno. Neznámý řidič se svým vozidlem v obci Nepomuk na kruhovém objezdu směrem k silnici I. třídy nedal přednost v jízdě nákladnímu automobilu, kdy došlo ke střetu levé přední části neznámého vozidla s pravým bokem nákladního automobilu. Po střetu nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by sepsal záznam o dopravní nehodě nebo celou věc oznámil policistům. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na nákladním vozidle v částce přibližně 10 000 korun.

Policie žádá všechny svědky, aby se obrátili na policisty z dopravního inspektorátu Plzeň – venkov (Slovanská Alej 26, Plzeň, tel: 974 326 111) nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR či na tísňovou linku 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24