QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie je kvůli mistrovství Evropy mladých fotbalistek v pohotovosti

14.05.2017 12:48     14.05.2017 12:55

Finále evropského šampionátu ve fotbale žen do 17 let se ve Štruncových sadech odehraje dnes večer. O titul se utkají Španělky a Němky. Policie připravila bezpečnostní opatření.

12

Utkání začne v Doosan Aréně v 18.30 hodin.  Už od 15 hodin mu bude předcházet zábavný program, který nabídne hudbu i soutěže o ceny. Jeho součástí bude od 16.15 hodin velkoplošná projekce hokejového utkání ze světového šampionátu, ve kterém se utká naše reprezentace s Francií. Ve 20.30 pak program uzavře koncert kapely Slza. Finálový duel mladých fotbalistek bude přenášet stanice Eurosport.

Policisté jsou kvůli této akci v pohotovosti.  "V bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet na klidný průběh akce a zároveň preventivně působit policisté z řad pořádkové a dopravní policie. Bezpečnostní situaci budou rovněž minotorovat policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování a členové antikonfliktiního týmu. Připraveno je také družstvo pořádkové jednotky. Situaci budeme s ohledem na bezpečnost všech zúčastněných před utkáním, v jeho průběhu i po skončení monitorovat jak v blízkosti sportovní arény, tak i v centru města a přilehlých městských částech,“ sděluje policejní mluvčí Markéta Fialová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24