QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie je v pohotovosti. Do Štruncových sadů přijede Slavia

26.08.2016 18:02

Na nedělní fotbalové utkání FC Viktoria Plzeň s SK Slavia Praha se připravují i policisté. Dohlédnou na pořádek v ulicích a na stadionu a také na bezpečnost a plynulost dopravy.

Opatření při utkání Viktorky se Slavií 12.5.2013.

V okolí fotbalového stadionu  ve Štruncových sadech budou  dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu  zajistí  hlídky dopravní policie.

"Do opatření budou nasazeni i členové antikonfliktního týmu a policisté z oddělení služební kynologie se psy.  Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra. Situaci a chování návštěvníků utkání budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény,  ale i v centru a přilehlých městských částech,“ uvádí policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. 

Pod dohledem policistů budou také příjezdové cesty do Plzně.  "Z důvodu zachování bezproblémové dopravní situace doporučujeme těm, kteří přijedou na utkání vozidly, aby je raději zaparkovali v okrajových částech Plzně a pro dopravu ke stadionu zvolili městskou hromadnou dopravu. Řidiče zároveň žádáme, aby se svými vozy parkovali na vyznačených místech a dbali pokynů policistů,“ dodává mluvčí.

Duel viktoriánů se Slavií se hraje v neděli 28. srpna od 19.30 hodin.

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24