Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Oční ordinace EUC Kliniky Plzeň rozšiřuje péči o dětské pacienty

08.09.2023 7:21

Na aktuální nedostatek očních lékařů, kteří se věnují dětským pacientům, reaguje EUC Klinika Plzeň se sídlem na Denisově nábřeží 4. Od 1. října t. r. proto nabízí možnost očního vyšetření u dětí od 3 let věku.

Oční EUC Klinika PLZEN QAP (1)

„Praxe ukazuje, že nepodchycená nebo pozdě zjištěná oční vada u malých dětí a dětí předškolního věku představuje pro jejich další rozvoj významnou komplikaci,“ říká oftalmoložka MUDr. Michaela Šašková z EUC Kliniky Plzeň.

V rámci péče o dětské pacienty nabízíme vyšetření jak zánětů předního i zadního segmentu oka, vyšetření při alergických očních projevech, vyšetření očního pozadí (diabetes I. typu), tak i preventivní vyšetření dětí s pozitivní rodinnou anamnézou, jakou je tupozrakost, refrakční vada nebo strabismus (šilhání).

„Návštěvu v naší ambulanci doporučuji i v případech, kdy při screeningovém vyšetření, např. v rámci docházky do mateřské školy, je dítěti zjištěn hraniční nebo patologický výsledek nebo si dítě stěžuje na bolesti hlavy. Většina včasně podchycených očních vad je řešitelných, důležité je odborné vyšetření v co možná nejútlejším věku – refrakční vady u dětí dokážeme vykorigovat, využíváme i moderního řešení myopie díky brýlovým čočkám Miyosmart,“ dodává oční lékařka MUDr. Michaela Šašková.

EUC Klinika Plzeň

EUC Klinika je jednou z největších sítí ambulantních klinik v ČR. Kliniku můžete navštívit i v Plzni.
KONTAKT:
Denisovo nábřeží 1000/4
Plzeň 301 00
recepce.plzen@eucklinika.cz
www.euc.cz

Pokud máte podezření, že oči nebo zrak Vašeho dítěte nejsou úplně v pořádku, neváhejte – kontaktujte EUC Kliniku Plzeň a objednejte se na vyšetření.

Oční ordinace pro dětské pacienty funguje každou středu od 1. 10. 2023.

Objednávky na tel.: 378 218 111 (recepce)

 

foto: EUC klinika

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
EUC