Policie má popis útočníka z dětského tábora! Shání svědky

18.07.2017 6:59

Policie shání svědky v souvislosti s incidentem v táboře na Rokycansku. Má popis pachatele, který měl osahávat dívky, a pátrá po něm. Pomůžete s vyšetřováním?

cviceni11

K incidentu na táboře v Cheznovicích na Rokycansku došlo o uplynulém víkendu. Policie se případem intenzivně zabývá a shání svědky, kteří by pomohli.

"V sobotu ráno jsme přijali oznámení o protiprávním jednání, ke kterému mělo dojít na jednom táboře na Rokycansku. Do dvou chatek měl v ranních hodinách vejít muž a ve spánku měl osahávat dvě děvčata. My jsme okamžitě vyjeli na místo, začali jsme prověřovat okolí a po pachateli pátrat," připomíná mluvčí policie Hana Kroftová. O případu vás QAP.CZ informoval, podrobnosti se dočtete zde.

Policie se od víkendu případem intenzivně zabývá a má už i popis pachatele. Nyní shání svědky, kteří by mohli pomoct. "Dle svědků se mělo jednat o muže ve věku 23 až 25 let, štíhlé postavy, vysokého přibližně 180 – 185 centimetrů. Měl mít kratší světlé vlasy a nosit brýle. Na sobě měl tmavou mikinu s kapucí. V současné době probíhají výslechy, prověřujeme všechny dostupné kamerové záznamy, vlaková spojení, zjišťujeme, zda k podobnému jednání nedocházelo ještě na jiných místech. Jedná se o trestný čin proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti," dodává policejní mluvčí.

Pokud by měl někdo informace k případu, může se obrátit rovnou na linku 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24