Auto CB ŠKODA nový SUPERB

FOTOGALERIE: Farmářské trhy v Plzni jedou na plný plyn

09.04.2016 20:14

Sedmá sezóna Plzeňských farmářských trhů se opět rozjela naplno. V sobotu se do centra západočeské metropole sjely desítky farmářů, tisíce zákazníků je vzaly útokem...

FOTO_ Jaroslav Kreisinger (47)
FOTO_ Jaroslav Kreisinger (1)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (3)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (2)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (4)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (5)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (6)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (10)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (13)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (14)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (15)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (17)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (18)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (19)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (22)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (24)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (26)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (25)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (28)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (29)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (33)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (35)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (36)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (39)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (45)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (47)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (54)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (56)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (59)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (63)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (65)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (74)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (78)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (83)FOTO_ Jaroslav Kreisinger (91)

Vůně topinek, klobás, čerstvé sýry, bylinky i pečivo. Centrum Plzně v sobotu dopoledne opět provoněly farmářské trhy a je vidět, že zákazníků ani zdaleka neubývá. Spíš to vypadá, že prodejci se mají čím dál tím víc, co otáčet. V pořadí druhé trhy v letošním roce vzali lidé skutečně útokem...

Sedmá sezóna Plzeňských farmářských trhů podle všeho půjde ruku v ruce s pověstí čísla 7. Nejspíš bude šťastná. Minimálně to tak vypadá podle obliby, kterou zákazníci trhům zatím věnují. Nová sezóna odstartovala o Velikonočním víkendu a v pořadí druhé trhy v letošním roce, které proběhly v sobotu 9. dubna, opět ukázaly, že lidem zkrátka farmářské produkty zachutnaly.

V letošním roce se organizátorům navíc podařilo zajistit prodejce vajec, které v minulosti chyběly. Navíc pro letošní rok se připravují i tématické trhy. Podle organizátorů se na tom pracuje. První by nicméně měly přijít až na podzim. Zatím hlavním nápadem jsou špekáčky, takže se můžeme těšit na pořádnou "buřtíkovou" nadílku.

Příští trhy se konají opět za dva týdny, to znamená v sobotu 23. dubna opět mezi 8. a 12. hodinou. Do konce sezóny se plánuje ještě celkem osmnáct farmářských trhů na náměstí Republiky. Poslední proběhnou 17. prosince.

FOTO: Jaroslav Kreisinger

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT