Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Fakultní nemocnice Plzeň obhájila certifikát kvality

31.05.2016 8:01

Fakultní nemocnice Plzeň má nový certifikát kvality. Dvoudenní audit probíhal v největší nemocnici kraje v květnu. Certifikát kvality a bezpečí platí až do roku 2019.

FOTO_QAP (2)

Dobrá zpráva přichází z Fakultní nemocnice Plzeň. Audit, který trval dva dny a auditoři se během něj zaměřili na provoz jednotlivých klinik a oddělení, dopadl na jedničku. Nemocnice obhájila Certifikát kvality a bezpečí. Auditoři se zaměřili i na administrativní a technicko - provozní záležitosti.

Audit společností Tayllor&cox, s.r.o. a České společnosti pro akreditaci ve zdravotnictví s.r.o. probíhal 19. a 20. května. "Externí auditoři navštívili provoz zdravotnických oddělení a klinik, kde se zaměřovali zejména na naplňování rezortně bezpečnostních cílů a  standardů péče o pacienty. Na pracovišti správy, administrativy a technicko-provozním se zajímali o oblast zajištění služeb, údržby, řízení lidských zdrojů a vzdělávání zaměstnanců," říká mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

Auditoři mimo jiné navštívili i Oddělení krizového managementu, kde je zajímal systém krizové připravenosti nebo například evakuační řád. Krom toho se zaměřili i na interní audity kvality, které si provádí sama nemocnice. Pozornost byla věnovaná také komunikaci s veřejností. "V útvaru náměstka pro léčebně preventivní péči se zajímali o komunikaci s veřejností, proces vyřizování stížností a metodiku sledování spokojenosti pacientů. V útvaru náměstkyně pro ošetřovatelskou péči byla diskutována edukace pacientů a plánované projekty, například lůžka paliativní péče," dodává tisková mluvčí nemocnice.

Vše dopadlo dobře a nemocnice tak obhájila držení certifikátu, jeho platnost je nově až do května roku 2019.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT