QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po dvojici mužů, shání svědky

01.02.2017 18:32

Policie pátrá po dvou mužích, kteří se ukrývají před zákonem. Pohybovat se mohou po celém území Plzeňského kraje. Viděli jste je? Ozvěte se policii!

Na seznamu hledaných osob se ocitla dvojice mužů, které se policie snaží zatím marně sehnat. Obrací se proto na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

Jedním z mužů je 33letý Daniel Rajninec. "Hledaný je střední postavy, 170 až 185 centimetrů vysoký. Má rovné plavé blond vlasy a modré oči. Hledaný se v místě svého bydliště nezdržuje, je ale předpoklad, že by se mohl pohybovat po celém Plzeňském kraji. Obvodním soudem pro Prahu 4 byl na jmenovaného vydán příkaz k zatčení z důvodu, že se hledaný vyhýbá trestnímu stíhání a nereaguje na výzvy," říká mluvčí policie Markéta Fialová

Dalším na seznamu je 37letý Martin Budínský. Je střední postavy, vysoký kolem 175 centimetrů. Žádný bližší popis, například ohledně oblečení, policie k dispozici v současné době nemá. Také tento hledaný muž se může pohybovat po celém kraji.

Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. "Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu hledaných, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24