QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po podezřelém! Z vloupačky měl odjet na kole - FOTO

25.08.2016 12:04

Policisté na jižním Plzeňsku aktuálně pátrají po muži, který je podezřelý, že se vloupal do rodinného domu a i s lupem prchl na kole. Podezřelého zachytily kamery!

K vloupání došlo v obci Střelice na Plzeňsku ve druhé polovině července. Policie na případu stále pracuje a shání všechny svědky. Pomoct by mohly zásadně záznamy z kamer, na kterých je zachycený pravděpodobný pachatel.

"Kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality z územního odboru Plzeň – venkov v současné době pátrají po neznámém pachateli, který se měl dne 18. července 2016 v době od 9:54 do 9:58 hodin dopustit trestného činu krádeže a porušování domovní svobody, když v obci Střelice neoprávněně vnikl do rodinného domu, ze kterého odcizil profesionální fotoaparát s příslušenstvím, notebook, tablet, grafický tablet, holicí strojek a šperky," říká k vloupání mluvčí policie Jan Koželuh.

Policie už má k dispozici kamerové záznamy a právě na nich se skutečně podezřelý objevil. "Vyhodnocením kamerových záznamů bylo zjištěno, že pachatelem vloupání do domu by měl být muž, který na místo i z místa činu odjel na horském jízdním kole. Odcizené věci odvezl v batohu. Kriminalisté dále zjistili, že muž jel z obce Střelice přes obec Stod a Chotěšov a dále pokračoval směrem na obec Zbůch," dodává policejní mluvčí.

Svědci, kteří by muže ze záznamu poznali, se mohou obrátit na telefonní číslo 974 326 145 nebo bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24