Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Poznáte tuto ženu? Mohla by policistům objasnit krádež na Slovanech

05.03.2024 18:30

Ke krádeži došlo 9. února mezi jednou až druhou hodinou odpoledne v Plzni městské části Slovany nedaleko nákupního centra.

hledaná svědkyně krádeže na Slovanech2

Podle dosud zjištěných skutečností měl dosud neustanovený pachatel využít chvilkové nepozornosti starší ženy a odcizit jí peněženku s platební kartou, kterou měla uloženou v kabelce.

Kabelka byla zavěšená na chodítku. "Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a v rámci jeho objasňování získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení," uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství