QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pondělní odpoledne ve znamení nehod! K Chrástu musela i záchranka

30.05.2016 17:57     30.05.2016 18:27

Hned na několika místech regionu se v pondělí odpoledne bouralo. K nehodě došlo i na dálnici D5, kolize se řešily také v Plzni. Od Chrástu převezla záchranka dokonce dvě zraněné osoby.

FOTO_Pavel Němeček (4)

Provoz na silnicích v regionu v pondělí odpoledne zkomplikovaly na několika místech nehody. K havárii osobního auta došlo i na dálnici D5. Nejspíš nejvážnější nehoda se odehrála mezi Plzní a Chrástem, kde skončilo auto mimo komunikaci.

Do terénu kvůli nehodám museli v Plzni policisté během pondělního odpoledne hned v několika případech. Dvě osobní auta se střetla na Karlovarské směrem z ventra před křižovatkou s Lidickou ulicí. K další nehodě došlo na Doubravce u křižovatky ulic Zábělská - Hrádecká a k nehodě se vyjíždělo i k Chrástu.

"Nehodu jsme měli oznámenou kolem po půl páté odpoledne. Vešekeré okolnosti jsou stále v šetření," řekla k nehodě mluvčí policie Martina Korandová.

Právě k nehodě u Chrástu musela vyjet i záchranka. "Do fakultní nemocnice jsme převáželi muže a ženu s lehčími poraněními horních končetin," doplnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Nehody zkomplikovaly provoz také na dálnici D5 u 112. kilometru směrem na Prahu, kde havarovalo osobní auto, a v Chotěšově. Tam došlo pro změnu k nehodě dvou aut v Plzeňské ulici.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24