QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Předjíždění mezi Holýšovem a Stodem skončilo nehodou! Policie hledá svědky

01.03.2018 12:22

Policie šetří nehodu, která se odehrála na hlavním tahu I/26 mezi Holýšovem a Stodem. Během předjíždění došlo ke střetu aut. Jeden z řidičů z místa ujel.

FOTO_QAP_CZ (40)

Nehoda se odehrála na hlavním tahu číslo 26 ve středu 28. února odpoledne, šetří ji domažličtí policisté a shání svědky, kteří by s vyšetřováním mohli pomoct.

Za nehodou je podle všeho nebezpečné předjíždění. Nehoda se stala krátce před půl druhou odpoledne. "Dosud neznámý řidič jedoucí s nezjištěným nákladním vozidlem jedoucí od Holýšova na Stod začal na tříproudové silnici předjíždět vozidlo v době, kdy byl v souběžném jízdním pruhu předjížděn nákladním vozidlem Ford Transit, jehož řidiče vytlačil částečně do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím osobním automobilem tovární značky Volkswagen Crafter. Řidič druhého vozidla, které by mělo nyní mít na levé straně poškozenou plachtu modré barvy, na místě nehody nezastavil a ujel, aniž by poskytl zákonnou součinnost," popisuje nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k průběhu nehody, se mohou přihlásit na dopravním inspektorátu v Domažlicích. Informace ale přijmou policisté i telefonicky na čísle 974 331 255, případně na bezplatné tísňové lince 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24