QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přepadení v Lobezské ulici! Muže oloupil cestou z herny

25.09.2016 14:58

Plzeňská kriminálka od nedělní noci prověřuje loupež, ke které došlo před jednou hodinou ráno v Lobezské ulici. Pachatel je stále na úteku, policie shání svědky.

FOTO_Pavel Němeček (5)

Ne zrovna slavně skončila pro 52letého muže noc ze soboty na neděli, kterou zakončil v jedné z heren na Slovanech v Plzni. Cestou z podniku ho totiž přepadl neznámý útočník.

Policie přijala oznámení o přepadení zhruba dvacet minut před jednou hodinou ráno. "Poškozený uvedl, že v jednom z plzeňských barů vyhrál dva tisíce. Když procházel Lobezskou ulicí, došlo k jeho přepadení. Zatím neznámý pachatel mu nastříkal do obličeje slzný sprej, z kapsy vytáhl hotovost ve výši dva tisíce a směnku na několik tisíc korun," potvrdila mluvčí policie Hana Kroftová.

Útočník následně zmizel. Policie rozjela okamžitě pátrání, nicméně zatím pachatele nedopadla. Podle výpovědi napadeného se mělo jednat o zhruba 26letého muže snědé pleti s krátkými černými vlasy, na sobě měl bílou budnu.

Policie celou událost prověřuje jako podezření z loupeže a žádá případné svědky, aby se ozvali. "Veškeré informace k události přijmou policisté také na tísňové lince 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24