Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policie se chystá na utkání Viktorky se Spartou! Do ulic půjdou i těžkooděnci

27.09.2018 7:58

Policejní manévry kvůli fotbalu opět ovládnou Plzeň. Policie se připravuje na páteční utkání Viktorky se Spartou opatření. Souboj fotbalových rivalů je vždy hodnocený jako rizikový.

IMG_1465

Bezpečnostní opatření připravilo Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje. V ulicích Plzně se v pátek opět objeví nejen klasické policejní hlídky, ale také těžkooděnci a v pohotovosti bude také speciální policejní technika.

"V bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou proto na dodržování vnitřního pořádku a bezpečnosti dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do opatření budou nasazeni i členové antikonfliktního týmu a policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy. Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budou policisté průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra a vrtulníku," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policisté obsadí nejen přímo okolí stadionu, hlídky budou také v centru města ale i přilehlých městských částech. Objeví se také u hlavních příjezdových komunikacích do Plzně. 

Problémy mohou opět nastat zejména s parkováním. "Žádáme nejen fanoušky obou mužstev, ale i všechny občany města Plzeň a její návštěvníky, aby v den konání zápasu svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů," uzavírá policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte