Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

To nejlepší z gospelu v Pekle

06.12.2011 10:42

The Very Best of Black Gospel, to je soubor, jehož název už sám napovídá, že to nejlepší z gospelu zazní právě na tomto koncertě. Ten proběhne ve středu 7. prosince v plzeňském Pekle.

The Very Best of Black Gospel

Máte rádi gospel? A chcete slyšet to nejlepší z gospelu? Pak ve středu 7. prosince vyražte do plzeňského Pekla. V 19 hodin tady totiž startuje koncert skupiny The Very Best of Black Gospel.

Jak název napovídá, v případě souboru The Very Best of Black Gospel jde o opravdu to nejlepší, co můžete z gospelu slyšet. Sešel se v něm totiž výběr těch nejlepších gospelových zpěváků ze Spojených států. Tito výjimeční umělci nabídnou ve dvouhodinovém programu s vlastním instrumentálním doprovodem ty nejznámější a nejkrásnější gospelsongy, které se dotýkají mnoha lidských emocí. Zazní světově známé tituly jako "Oh Happy Day", "Amen", "Whole World in his Hands", "Joshua fit the Battle", "Down by the Riverside", "Kumbaya" nebo "Walk in Jerusalem". The Very Best of Black Gospel je ozdobou gospelové scény a každý člen souboru patří k tomu nejlepšímu ve svém žánru. Tento rok se chystá soubor na své osmé velké evropské turné a již počtvrté zavítá také do České republiky.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství