Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na Domažlicku odhalili kriminalisté drogový gang

13.04.2013 12:53

Ustavičná a vytrvalá práce se policistům vyplatila. Několik osob z Domažlicka je obviněno z výroby a distribuce drog. Možná šlo o organizovanou skupinu…

07---BOMBA-2010

Domažličtí kriminalisté již několik měsíců sledovali a shromažďovali důkazy, aby odhalili případ výroby a distribuce drog. Jejich práce vyvrcholila v pondělí 8. dubna, kdy ve spolupráci se zásahovou jednotkou dopadli v obci Hluboká, Kdyně a Domažlice šest osob. Zadrženi byli čtyři muži ve věku 22 až 37 let a dvě ženy ve věku 20 a 34 let.

„Při provedených domovních prohlídkách a prohlídkách jiných prostor policisté zajistili množství léků potřebných pro výrobu pervitinu, kompletní mobilní varnu, notebooky, finanční hotovost a několik gramů pervitinu. Na základě zjištěných skutečností bylo zahájeno trestní stíhání všech šesti osob, které byly obviněny ze spáchání trestných činů nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu,“ říká policejní mluvčí Damar Brožová.

Tři muži byli vzati do vazby a hrozí jim až pět let vězení. Pokud se však prokáže, že šlo o organizovanou skupinu, mohou strávit v cele až 10 let.

Foto : Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT