QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rekonstrukce hřiště v Přešticích finišuje, hrát tu budou Španělky, Němky... FOTKY

23.04.2017 14:56

Přeštice je jedním ze čtyř českých měst, ktreré budou hostit fotbalové ME žen do 17 let. To je i důvod obří rekonstrukce fotbalového hřiště. Už v květnu se tu utkají Španělky, Němky a další...

prestice9
presticeprestice1prestice2prestice5prestice4prestice8prestice9prestice7

Obří rekonstrukce fotbalového hřiště v Přešticích za celkových 37 milionů korun probíhá už od loňského léta. Po dokončení rekonstrukce bude areál vyhovovat požadavkům UEFA. Hotovo musí být už za pár dní, protože na počátku května se tu budou konat zápasy ME žen do 17 let. Už jsou jasné i termíny utkání.

ME žen do 17 let se odehraje na stadionech v Plzni, Příbrami, Domažlicích a Přešticích od 2. do 14 května. V Přešticích se bude hrát v úterý 2. května zápas Španělsko-Německo, v pátek 5. května zápas mezi Nizozemskem a Anglií, oba zápasy začínají v 16 hodin. V pondělí 8. května od 14 hodin je na programu utkání mezi Francií a Španělskem.

Češky budou hrát v Plzni v Doosan Aréně, a to v úterý 2. května s Francií. V pátek 5. května se utkají v Domažlicích se Španělskem, třetí zápas s Německem budou hrát v Příbrami. Semifinále se budou konat v Příbrami a Domažlicích, finále v Plzni.

Kompletní rekonstrukce fotbalového hřiště v Přešticích přijde na více než 37 milionu, nová bude nejen tréninková a hrací plocha, ale i celé zázemí a tribuna. "Celková částka je 37,2 milionů, většina je z dotace Ministerstva školství, 5 milionů dává město Přeštice, 1,8 milionů přispívá Plzeňský kraj," uvedl dšéf přeštických fotbalistů Martin Knopf.

foto: fcb Rekonstrukce fotbalového hřiště Přeštice - Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24