Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Řidička na Domažlicku narazila do stojícího náklaďáku. Oslnilo ji slunce

25.03.2022 9:49

Řidičku osobního vozidla při průjezdu obcí Luženice oslnilo slunce a s autem narazila do zaparkovaného nákladního vozidla. Po nárazu si ženu i její spolujezdkyni převzali záchranáři.

Řidičku na Domažlicku oslnilo slunce_PČR_3
Řidičku na Domažlicku oslnilo slunce_PČR_3Řidičku na Domažlicku oslnilo slunce_PČRŘidičku na Domažlicku oslnilo slunce_PČR_2

Ve čtvrtek 24. března před osmou hodinou ráno došlo v obci Luženice na Domažlicku k dopravní nehodě. „Třiatřicetiletá řidička osobního vozidla Peugeot byla při jízdě oslněna sluncem, přičemž se plně nevěnovala řízení a s vozidlem narazila do zadní části stojícího nákladního vozidla Mercedes, který byl zaparkovaný u pravého okraje silnice,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Při dopravní nehodě došlo k lehkým zraněním řidičky a její sedmapadesátileté spolujedoucí. Obě byly předány do péče záchranářů.

„Na vozidle Peugeot byla škoda vyčíslena na 150 tisíc korun, na nákladním vozidle Mercedes na 10 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Domažlicích,“ uzavřela mluvčí.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT