QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič vytlačil při předjíždění auto ze silnice! V nemocnici skončila žena s dítětem

08.04.2017 11:21     08.04.2017 13:22

Nehoda se odehrála v sobotu dopoledne u Švihova na Klatovsku. Řidič stříbrné oktávky z místa odjel, pak se ale vrátil a ženě i s dětmi pomáhal!

nehoda3

K nehodě na hlavním tahu I/27 u Švihova museli kromě policie vyjíždět i záchranáři. V jejich péči skončila žena s dítětem. Vyšetřování nehody ale stále nekončí. Řidič, který nehodu nejspíš způsobil, z místa nejprve odjel, pak se ale vrátil a pomáhal při vyprošťování.

"Nehodu jsme měli nahlášenou po půl desáté dopoledne. Řidička s vozidlem Škoda Felicia jela směrem na Červené Poříčí. Při předjíždění o vůz zavadilo auto tovární značky Škoda Octavia. Následkem toho se vozidlo Škoda Felicia roztočilo a skončilo mimo vozovku v poli v pozici na střeše," popsala průběh nehody mluvčí policie Hana Kroftová.

Ve Felicii jela 38letá žena se dvěma malými dětmi, řidička a právě jedno z dětí skončily v nemocnici.

Řidič, který nehodu způsobil, z místa sice odjel, po zhruba tři sta metrech ale zastavil a vrátil se na místo. Zastavil ve chvíli, kdy mu došlo, co podle všeho způsobil. K nehodě se vrátil a pomáhal s vyprošťováním řidičky i dětí z auta. "Po chvíli pak řidič odjel. Policistům se ho podařilo následně vyhledat. S řidičem byla provedená dechová zkouška i testy na drogy, v obou případech byly výsledky negativní," dodává policejní mluvčí s tím, že nehoda je i tak dál v šetření.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24