QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidička srazila ženu a ujela. Případ si převzala kriminálka

11.12.2017 10:42

Vážná nehoda, ke které došlo v pátek ve Kdyni na Domažlicku, má dohru v podobě vyšetřování kriminálky. Řidička srazila ženu a z místa ujela.

DSC05278

Nehoda se odehrála po šesté hodině v podvečer v pátek, o události vás QAP.CZ informoval (více zde). Sražená žena utrpěla vážná zranění a do nemocnice ji musel dokonce přepravit vrtulník.

Policie nehodu stále šetří. "Případ si převzali domažličtí kriminalisté a dále se jím zabývají," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že řidička chodkyni podle všeho přehlédla. "Řidička osobního vozidla tovární značky Volkswagen jedoucí od náměstí na Domažlice se plně nevěnovala řízení svého vozidla a přehlédla chodkyni, která přecházela komunikaci z jejího pohledu z levé strany, a pravou přední části vozu do jednaosmdesátileté ženy narazila. Ta byla nárazem odražena na chodník, kde zůstala ležet," popisuje policení mluvčí.

Řidička z místa ujela a nehodu oznámila až z domova. Policie u nicméně následně provedla dechovou zkoušku na alkohol která byla negativní. U chodkyně se čeká na výsledky krevních rozborů. Vzhledem k jejímu stavu nemohla být dechová zkouška provedená na místě.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24