Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Polonahý muž ležel pod okny domu! Skončil v nemocnici

06.02.2014 10:07

Podivný zásah mají na kontě strážníci v Plzni na Doubravce. V noci na čtvrtek se na ně obrátil muž, který slyšel volání o pomoc u Rokycanské třídy. Strážníci na místě našli zraněného polonahého muže se ztrátou paměti.

DSCN5976

Další z řady hodně zvláštních zásahů mají na svém kontě strážníci v Plzni. Tentokrát nejspíš zachránili život muži na Doubravce. Nějakou dobu ležel polonahý u jednoho z domů. Jak se na místo dostal, je záhadou. Muž si údajně nic nepamatuje. 

Na strážníky na Doubravce se v noci na čtvrtek obrátil svědek, kterého nenechalo v klidu zoufalé volání o pomoc, které se rozléhalo v okolí Rokycanské. "Všímavý třiatřicetiletý muž z Plzně oznámil v půl dvanácté v noci na linku městské policie, že v okolí Rokycanské se ozývá volání o pomoc. Během pěti minut byli strážníci na místě, kde na ně už čekal oznamovatel a dovedl je na místo v přilehlé ulici," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová. 

Tam začali strážníci po volajícím pátrat a během chvíle byli úspěšní. "Za jedním z domů ležel pod okny na betonovém zápatí spoře oděný sténající muž. Byl bez bot a ponožek, na sobě měl pouze spodní prádlo a horní díl pyžama. Hlídka muže zabalila do termoizolační fólie a přivolala záchranáře. Muž byl při vědomí, stěžoval si pouze na bolest ramene a ruky, jak se na místě ocitl, nevěděl. Záchranáři ho převezli k dalšímu ošetření do nemocnice na Lochotíně," dodává mluvčí policie.

S podobnými případy mají strážníci v Plzni už své zkušenosti. Jeden z takových se například před několika měsíci odehrál na Slovanech, kde se po ulicic poutloval také polonahý muž s tržnou ránou na hlavě. Také on si nemohl vzpomenout, jak se na ulici v takovém stavu ocitl. 

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT