Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Mirošova zabil vlak 52letého muže

19.07.2011 7:53

Tragicky skončil v Mirošově na Rokycansku v pondělí 18. července střet člověka s vlakem. Přivolaní záchranáři muže sice oživovali, ale lékař musel konstatovat smrt.

U Mirošova na Rokycansku došlo v pondělí 18. července k tragické nehodě. Po 23. hodině tu vlak srazil muže, ten nepřežil.

Profesionální hasiči z Rokycan vyjeli na místo nehody mezi Mirošovem a Janovem ve 23.29 hodin. "Jednotka vyjela k záchraně osoby sražené vlakem. Na místě už zasahovala Zdravotnická záchranná služba, která muže oživovala. Lékař ale na místě konstatoval smrt," informovala mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Alena Marešová.

Podle policistů zatím zjištěné skutečnosti nasvědčují tomu, že se jednalo o nešťastnou náhodu. Drážní souprava zachytila 52letého cizince, který utrpěl zranění, jemž na místě podlehl. "Případ nyní šetří rokycanští policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování, kteří zjišťují informace o pobytu muže na našem území stejně tak jako všechny okolnosti za jakých k události došlo a další rozhodné skutečnosti důležité pro řádné vyhodnocení věci. Zda byl v době úmrtí muž ovlivněn alkoholem, či jinou návykovou látkou určí nařízená pitva," vysvětlila mluvčí rokycanské policie Jana Tomková.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte