Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Pro ženu přijela záchranka

22.11.2010 10:05

Na zastávce MHD na Americké třídě v Plzni objevili městští strážníci v sobotu večer spící ženu s berlemi. Nakonec jí zavolali záchranku.

Na Americké třídě v Plzni objevili městští policisté v sobotu 20. listopadu večer spící ženu s berlemi. Po probuzení si stěžovala na bolest nohou, zavolali jí proto rychlou záchrannou službu.

Záchranáři 54letou ženu, kterou strážníci objevili spící na zastávce městské hromadné dopravy, převezli do nemocničního zařízení Privamed k vyšetření.

Kolem půl druhé v neděli 21. listopadu ráno pak městské strážníky zaujalo chování řidiče Škody Octavia, který projel na červenou na křižovatce na Domažlické ulici. "Strážníci muže za volantem auta zastavili a vyzvali k prokázání totožnosti, předložení řidičského průkazu a dokladů od vozidla. Protože byl z jeho dechu při rozhovoru cítit alkohol, byl řidič také vyzván, aby se podrobil rovněž dechové zkoušce. Při té detektor alkoholu ukázal nejdříve 1,27 a poté 1,16 promile," uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová s tím, že případ dále předali policistům ČR, na jejichž příjezd řidič dobrovolně počkal.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT