Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Proběhlo další setkání Becher klubu, hrálo se Člověče nezlob se

01.03.2012 11:19

Opět po měsíci se sešli členové Becher klubu, tentokrát v hotelu Marriott. Hlavní náplní večera bylo velké klání v klasickém Člověče nezlob se. Hrálo se jako o život. Zajímavým zpestřením byla také velmi neotřelá módní přehlídka.

Becher Klub Mariott (31)
Becher Klub Mariott (1)Becher Klub Mariott (5)Becher Klub Mariott (7)Becher Klub Mariott (9)Becher Klub Mariott (10)Becher Klub Mariott (11)Becher Klub Mariott (21)Becher Klub Mariott (22)Becher Klub Mariott (23)Becher Klub Mariott (29)Becher Klub Mariott (30)Becher Klub Mariott (31)Becher Klub Mariott (39)Becher Klub Mariott (40)Becher Klub Mariott (50)

Členové Becher Klubu se po měsíci opět sešli. Do hotelu Marriott je pozval nový člen klubu, manažer hotelu Radek Mahrla. Jaký byl další večer plzeňského Becher Klubu ve středu 29. února?

Samé pochoutky...

Výtečný raut, návrat do dětství v podobě nestárnoucí hry Člověče, nezlob se a neotřelá módní přehlídka. Tak by se stručně dalo popsat další setkání Becher klubu. Šéfkuchaři Marriottu připravili výtečný raut. Kachnička, prasátko, sladkosti, to vše chutnalo víc než báječně. Originální welcome drink černé pivo a na sklenici utopenec, zaujal už u příchodu. 

Hlavní náplní večera bylo ale legendární Člověče nezlob se....
Hra, která žije už desetiletí, bavila všechny bez rozdílu věku. Našli se i tací, kteří chtěli švindlovat a maskovali to tím, že vidí hru prvně v životě. Sám předseda klubu Josef Klimt musel kontrolovat, zda opravdu každý nasazuje poctivě na šestku.

Hrály se čtyři kola a do finále se dostali čtyři soutěžící s největším počtem bodů. A to už šlo opravdu do tuhého. Když finalisté zasedli ke kulatému centrálnímu hracímu stolu, nasadili grimasy pokerových hráčů. Ani nejznámější český hráč pokeru Martin Stazsko z Třince, který si přivezl z USA domů téměř sto milionů, se netvářil v životě vážněji. Hlavní cena víkendový pobyt v hotelu Marriott v Regensburgu byla zřejmě velkým lákadlem. A taky šlo o titul. Kdo by nechtěl být nejlepší v Člověče, nezlob se? 

Celé klání vyhrál Pavel Černý, na druhém místě skončil Luděk Bednář, třetí byl Václav Rampich a čtvrté místo vybojoval Miloslav Šašek. Kromě pobytu se hrálo o poukazy na víkendový brunch do hotelu Marriott a poukaz do fitness centra. 

Neotřelá módní přehlídka....

Sestry Elhotovy připravily módní přehlídku. Pánové se nestačili divit, dámy neskrývaly nadšení. Dámské šaty předváděli Martin Wagner a Čestmír Kouba.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT