QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šeříkovku zaplaví dýně. Chystá se Podzimní Kreativní Chill

28.10.2016 10:21

Šeříkovka v Plzni bude o prodlouženém víkendu opět žít naplno. Krom pátečního a sobotního koncertu je připravená i tradiční nedělní akce. Šeříkovku zaplaví podzimní dekorace.

DSC05158

Kulturní dům Šeříkovka v Plzni na Slovanech rozjel na podzim doslova šňůru nejrůznějších akcí. Ve velkém odstartovala série pátečních a sobotních koncertů a krom toho se chystají i další akce.

Tou nejbližší je Podzimní Kreativní Chill, který je připravený na neděli 30. října už od dopolední 10. hodiny. "Kromě dobrého jídla, které pro vás připravujeme, si můžete přijít vydlabat dýně, podívat se a vyzkoušet si, jak se vážou podzimní věnce, pro naše nejmenší máme připravená bramborová razítka, obtisky z listů nebo malování na obličej," lákají organizátoři. Vstup je zdarma a vítaní jsou všichni, kdo si chtějí připravit klasické, ale i méně tradiční podzimní výzdoby.

Komu se ovšem nechce tvořit a chce si užít prodloužený víkend dávkou muziky, může vyrazit už v pátek a v sobotu do Šeříkovky na koncerty. V pátek 28. října zahraje v Šeříkovce naprostá klasika bigbítu, kapela Brutus. V sobotu 29. října pak vystoupí kapela Traktor. Ta vyjíždí na podzimní turné, které se ponese v duchu nově vydaného CD s názvem ARTEFUCKT.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24