QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Show prot Tebe OZZY! Vzpomínkový koncert proběhne v Šeříkovce

25.09.2016 10:51

Jiřího Kubíka znal každý z jeho přátel i fanoušků dobré muziky pod přezdívkou Ozzy. Jeho život skončil 9. srpna letošního roku. Vzpomínkový koncert se chystá na úterý 27. září.

Ozzy

Jiří Kubík z Třemošné se zapsal do srdcí mnoha fanoušků rockových festivalů, koncertů a nejrůznějších výjezdů. Za řadu posledních let uspořádal celou škálu hudebních akcí. 9. srpna letošního roku ale obletěla rockový svět tragická zpráva. Ozzy spáchal sebevraždu.

Jasným důkazem toho, jak se Jiří Kubík zapsal do srdcí svých přátel a kamarádů, je právě úterní vzpomínkový koncert v plzeňské Šeříkovce. Jasně tomu odpovídá i název akce "Show pro Tebe OZZY!".

"Koncert lze z určitého pohledu chápat i jakýsi rockový pietní akt na počest zesnulého, neboť Jiří Kubík měl velké množství přátel z řad hudebních fanoušků i pořadatelů a pohřeb zesnulého pořadatele se konal pouze v úzkém kruhu přátel. Přijďte se rozloučit s Ozzym... S člověkem, který nám způsoboval tolik radosti a pocitu dobře nakrmených uší!" komentují organizátoři na facebooku koncertu.

Koncert proběhne 27. září od 19 hodin, vstupenky budou k mání před zahájením večera. Program nabídne známé kapely jako Znouzectnost, zahrají i Whitesnake, Pumpa a známá Coda.

Foto: Alice Ramešová
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24