QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škoda sport park na Slovanech se dočká revitalizace! Provoz se omezí

23.04.2018 8:54

Ve Škoda sport parku na Slovanech v Plzni odstartují už brzy práce na revitalizaci. Návštěvníci budou ovšem muset několik měsíců počítat s omezením provozu.

DSC06594

Provoz parku pod Homolkou na Slovanech bude poměrně výrazně omezený od května až do září. V tomto období dojde k revitalizaci části areálu.

"Upozorňujeme všechny návštěvníky areálu Škoda sport park, že v období od května do září 2018 budou na skate hřišti a části in-line dráhy probíhat revitalizační práce. Vzhledem k specifické technologii stavebních prací dojde v areálu v uvedeném období k nárůstu pohybu dopravních prostředků, stavební techniky i omezení některých sportovišť a možných aktivit," upozorňuje druhý plzeňský obvod. Vyznavači in-lin bruslí by tak měli raději přesídlit na Božkovský ostrov, kde je také dráha a zároveň i parkoviště v ulici U Jezu.

V loňském roce se areál dočkal novinky v podobě "bowlu", teď se proměna týká zejména in-line dráhy. Projekt nazvaný "Revitalizace Škoda sport parku – etapa 1b" spočívá v obměně a prodloužení in-line dráhy. Dráha bude prodloužena o 130 metrů oproti stávajícím 425 metrům, část oválu v místě napojení bude zrušena, celá plocha dráhy bude pak povrchově sjednocena.

Škoda sport park je v provozu už téměř dvacet let. Až na výstavbu "bowlu" se dosud větší stavební úpravy nekonaly.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24