Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Rozzářená Plzeň dál láká k romantickým procházkám - FOTKY

29.12.2017 11:51

I když Vánoce jsou pryč, ulice Plzně stále září slavnostní výzdobou. Atmosféra tak dál láká zejména k večerním procházkám. Podívejte se na fotogalerii!

1
123457689101211

Plzeňské ulice i po vánočních svátcích stále dýchají sváteční atmosférou. I když náměstí už není napěchované stánky, stále jsou některé z nich k dispozici a využít mohou lidé sál také zvonici.

Kromě vyzdobeného náměstí Republiky září i okolní přilehlé ulice a sadový okruh v historickém centru města. Osvícené ulice tak stále lákají na romantické procházky. Cílem řady lidí bude například náměstí už v příštích dnech. Ačkoliv se nechystá žádná oficiální silvestrovská oslava, lidé se na náměstí stejně každý rok během posledního večera rku schází. 

Výzdoba z ulic začne mizet postupně po Novém roce. Stejně jako v loňském roce se vánočních ozdob dočkaly hlavně ulice okolo náměstí Republiky, výzdoba je ale také na Klatovské třídě, v sadech Pětatřicátníků, na Chodském náměstí, Americké, ve Smetanových sadech nebo v Pražské ulici. Rozpočet města na výzdobu je taklé shodný jako v minulém roce a pohybuje se kolem milionu a půl korun.

FOTO: Milan Janoch - janochinfo.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT